Pakanan Köökissä

Pakanan Köökissä valmistuu pääasiassa rasvaa tirsuvia liharuokia ja sokerilla täytettyjä pullia, mutta voi jokunen viherpapukin tehdä yllätysvierailun.

Sivut

  • Etusivu
  • Liha
  • Linnut
  • Kala
  • Pikkusyötävät
  • Leivonta
  • Lisäkkeet
  • Jälkiruoat
  • Muut ruokabloggaukset

Liha

Nauta

  • Beef jerky, eli kuivaliha, ja täydellisen mausteen metsästys 
  • Hollantilaiset naudanlihakroketit
  • Syysiltojen lihasämpylät  
  • Testissä Sous Vide, eli matalalämpökypsennys 
  • Toinen Sous Vide -kokeilu: Rib eye -pihvit

Possu

  • Hunajamelonia kolmella tavalla
  • Iltakahvin pekoni-purjopiirakka
  • Katsu Sando - Japanilainen tonkatsuleipä
  • Pasta Carbonara á la Vuorenpeikko  
  • Pitkämielinen possupata 
  • Porchetta - italialainen possurulla  
  • Syksyinen pekoni-suppilovahveropasta  
  • Vuorenpeikon nyhtöporsas haudutuspadassa  

Poro

  • Mehevät poro-pekonipyörykät 

Lammas

  • Helppo lampaanviulu ja uuniperunat 
  • Karitsanpotkat haudutuspadassa 
  • Muistoja Edinburghista: Scotch Pie  

Jänis

  •  Jänis sienimetsässä (Jänispataa sienten kera)

Muu (makkara, jauheliha, jne.)

  • Hotter than Hell -dippi
  • Ja patonki oluen kaveriksi (Täytetyt patongit) 
  • Leppoisa kaali-bratwurstlaatikko 
  • Oktoberfest-makkarat kasvispedillä
  • Pikaiset pizzarullat 
  • Tomaatti-meetvurstipiirakka
Kohteen lähettäminen sähköpostitseBloggaa tästä!Jaa TwitteriinJaa FacebookiinJaa Pinterestiin
Etusivu
Tilaa: Blogitekstit (Atom)

Se pakana!

Oma kuva
Kati
Pakanan Köökissä pyörii 38-vuotias tyyppi, jonka sydäntä lähellä ruoanlaiton lisäksi ovat elokuvat, kirjat ja lautapelit. Toisinaan blogissa vierailee myös Pakanan mies, lihaa rakastava Vuorenpeikko.

Lue lisää
Tarkastele profiilia

Ota yhteyttä

pakanankookissa
(at)gmail.com

InstaKöökki

Köökki muualla




Parhaat ruokablogit

Hae Köökistä

Tagin mukaan

Helppoa ja hyvää (34) Alle tunnissa (23) Leivonta (23) Liharuoat (23) Makeat (22) 1-3 tuntia (19) Pikkusyötävät (18) Kahvipöytään (17) Ottaa aikansa (16) Jälkiruoka (14) Illanistujaisiin (11) á la Vuorenpeikko (11) Muut ruokabloggaukset (9) Lisäkkeet (8) Sunnuntairuokaa (8) Kasvis (7) Leipäherkut (7) Suolaiset (7) Piirakka (6) 3-5 tuntia (5) Haudutuspata (5) Tuotetesti (5) Juomat (4) Pastaruoat (4) Arvostelu (3) Japanilainen (3) Ulkoruokinnassa (3) kakku (3) Kanaruoat (2) Lammas (2) Pääsiäinen (2) Salaatit (2) Sienet (2) Tapahtumat (2) Tulinen (2) Aamiaiselle (1) Dipit (1) Hillot (1) Joulu (1) Kalaruoat (1) Karitsa (1) Ravintolaruokaa (1)

Suosittua juuri nyt:

  • Pekingin kanaa ja kasviksia
  • Southern Buttermilk Biscuits, eli amerikkalaiset piimäsämpylät
  • Vuorenpeikon nyhtöporsas haudutuspadassa
  • Hotter than Hell -dippi
  • Mehevät poro-pekonipyörykät

Arkisto

  • ▼  2020 (3)
    • ▼  syyskuuta (1)
      • Arvostelu: Bokksu - Joka kuukausi herkkuja Japanista
    • ►  kesäkuuta (1)
    • ►  tammikuuta (1)
  • ►  2019 (12)
    • ►  joulukuuta (1)
    • ►  marraskuuta (2)
    • ►  heinäkuuta (3)
    • ►  maaliskuuta (4)
    • ►  helmikuuta (2)
  • ►  2018 (4)
    • ►  maaliskuuta (2)
    • ►  helmikuuta (2)
  • ►  2017 (48)
    • ►  joulukuuta (3)
    • ►  marraskuuta (2)
    • ►  lokakuuta (3)
    • ►  syyskuuta (8)
    • ►  elokuuta (17)
    • ►  heinäkuuta (15)

Hyviä blogeja & tyyppejä!

  • (Diplomi-)insinöörin keittiössä
    Euroviisutunnelmia, vol. 3.
  • Kanelitytön kakkuparatiisi
    Blogi on lopettanut toimintansa ♥
  • Kulinaarimuruja
    Joulun kaikuja
  • Makuja kotoa
    Tarina jatkuu Instagramissa!
  • Muista syödä välillä
    Parsalettuset & kinkkutahna
  • Onko Nälkä?
    Säilöntä: Öljyyn tai rasvaan säilöminen
  • Pastanjauhantaa
    Vielä yksi venejuttu
  • Sopivan suolaista
    Gluteeniton kesäkurpitsapizza
  • Viisi leipää ja kaksi cavaa
    Bread, glorious bread (or The Brilliant Simplicity of an Open Sandwich)

Pakanan Köökissä on Kanta-Hämeen sydämessä toimiva ruokablogi. Kirjoittaja on ruoanlaitosta kiinnostunut harrastelija, jolle uudet reseptit ovat tervetullut haaste. Pakanan Köökin asukkaat arvostavat Suomeen hiljalleen valuvaa streed food -meininkiä ja ruokakulttuurin laajenemista.
Sisällön tarjoaa Blogger.