Nauta
Possu
Poro
Lammas
Jänis
Muu (makkara, jauheliha, jne.)
- Beef jerky, eli kuivaliha, ja täydellisen mausteen metsästys
- Hollantilaiset naudanlihakroketit
- Syysiltojen lihasämpylät
- Testissä Sous Vide, eli matalalämpökypsennys
- Toinen Sous Vide -kokeilu: Rib eye -pihvit
Possu
- Hunajamelonia kolmella tavalla
- Iltakahvin pekoni-purjopiirakka
- Katsu Sando - Japanilainen tonkatsuleipä
- Pasta Carbonara á la Vuorenpeikko
- Pitkämielinen possupata
- Porchetta - italialainen possurulla
- Syksyinen pekoni-suppilovahveropasta
- Vuorenpeikon nyhtöporsas haudutuspadassa
Poro
Lammas
- Helppo lampaanviulu ja uuniperunat
- Karitsanpotkat haudutuspadassa
- Muistoja Edinburghista: Scotch Pie
Jänis
Muu (makkara, jauheliha, jne.)