Pakanan Köökissä

Pakanan Köökissä valmistuu pääasiassa rasvaa tirsuvia liharuokia ja sokerilla täytettyjä pullia, mutta voi jokunen viherpapukin tehdä yllätysvierailun.

Sivut

  • Etusivu
  • Liha
  • Linnut
  • Kala
  • Pikkusyötävät
  • Leivonta
  • Lisäkkeet
  • Jälkiruoat
  • Muut ruokabloggaukset

Lisäkkeet

  • Japanilaiset udon-nuudelit
  • Jääkaapin tyhjennystä: Fried rice
  • Kaksi kertaa paras coleslaw (sinappinen ja valkosipulinen)
  • Marinoidut punasipulit
  • Monikäyttöinen paholaisenhillo
  • Paahdetut & marinoidut paprikat
  • Tsekkiläinen perunasalaatti
Kohteen lähettäminen sähköpostitseBloggaa tästä!Jaa X:ssäJaa FacebookiinJaa Pinterestiin
Etusivu
Tilaa: Blogitekstit (Atom)

Se pakana!

Oma kuva
Kati
Pakanan Köökissä pyörii 38-vuotias tyyppi, jonka sydäntä lähellä ruoanlaiton lisäksi ovat elokuvat, kirjat ja lautapelit. Toisinaan blogissa vierailee myös Pakanan mies, lihaa rakastava Vuorenpeikko.

Lue lisää
Tarkastele profiilia

Ota yhteyttä

pakanankookissa
(at)gmail.com

InstaKöökki

Köökki muualla




Parhaat ruokablogit

Hae Köökistä

Tagin mukaan

Helppoa ja hyvää (34) Alle tunnissa (23) Leivonta (23) Liharuoat (23) Makeat (22) 1-3 tuntia (19) Pikkusyötävät (18) Kahvipöytään (17) Ottaa aikansa (16) Jälkiruoka (14) Illanistujaisiin (11) á la Vuorenpeikko (11) Muut ruokabloggaukset (9) Lisäkkeet (8) Sunnuntairuokaa (8) Kasvis (7) Leipäherkut (7) Suolaiset (7) Piirakka (6) 3-5 tuntia (5) Haudutuspata (5) Tuotetesti (5) Juomat (4) Pastaruoat (4) Arvostelu (3) Japanilainen (3) Ulkoruokinnassa (3) kakku (3) Kanaruoat (2) Lammas (2) Pääsiäinen (2) Salaatit (2) Sienet (2) Tapahtumat (2) Tulinen (2) Aamiaiselle (1) Dipit (1) Hillot (1) Joulu (1) Kalaruoat (1) Karitsa (1) Ravintolaruokaa (1)

Suosittua juuri nyt:

  • Pekingin kanaa ja kasviksia
  • Southern Buttermilk Biscuits, eli amerikkalaiset piimäsämpylät
  • Porchetta - italialainen possurulla
  • Kaksi kertaa paras coleslaw (sinappinen ja valkosipulinen)
  • Hotter than Hell -dippi

Arkisto

  • ▼  2020 (3)
    • ▼  syyskuuta (1)
      • Arvostelu: Bokksu - Joka kuukausi herkkuja Japanista
    • ►  kesäkuuta (1)
    • ►  tammikuuta (1)
  • ►  2019 (12)
    • ►  joulukuuta (1)
    • ►  marraskuuta (2)
    • ►  heinäkuuta (3)
    • ►  maaliskuuta (4)
    • ►  helmikuuta (2)
  • ►  2018 (4)
    • ►  maaliskuuta (2)
    • ►  helmikuuta (2)
  • ►  2017 (48)
    • ►  joulukuuta (3)
    • ►  marraskuuta (2)
    • ►  lokakuuta (3)
    • ►  syyskuuta (8)
    • ►  elokuuta (17)
    • ►  heinäkuuta (15)

Hyviä blogeja & tyyppejä!

  • (Diplomi-)insinöörin keittiössä
    Euroviisutunnelmia, vol. 3.
  • Kanelitytön kakkuparatiisi
    Suolakinuski-blondiet
  • Kulinaarimuruja
    Tusinatavaraa
  • Makuja kotoa
    Jäähyväiset kesälle, sekä blogille
  • Muista syödä välillä
    Piimäjuusto
  • Onko Nälkä?
    Säilöntä: Öljyyn tai rasvaan säilöminen
  • Pastanjauhantaa
    Tämän juhannuksen parhaat
  • Sopivan suolaista
    Pavlova, mikä ihana jälkiruoka
  • Viisi leipää ja kaksi cavaa
    Crazy about cinnamon

Pakanan Köökissä on Kanta-Hämeen sydämessä toimiva ruokablogi. Kirjoittaja on ruoanlaitosta kiinnostunut harrastelija, jolle uudet reseptit ovat tervetullut haaste. Pakanan Köökin asukkaat arvostavat Suomeen hiljalleen valuvaa streed food -meininkiä ja ruokakulttuurin laajenemista.
Sisällön tarjoaa Blogger.